Mireseerdhet ne webfaqen e Kopshtit Parashkollor Rina.

Kopshti Parashkollor Rina ofron per femijet tuaj kenaqesi te pafund me lojrat dhe pjesen e argetimit ne natyr.ofron edhe planprogram edukativ dhe mesimor shume te pasur .

KOPSHTI PARASHKOLLOR RINA HAP PERSERI DYERT PER FEMIJET E  GJENERATAVE TE REJA!!!!!

 

MIRESEVINI!!!